31 Temmuz 2009 Cuma

AYAK PARMAK YÜZÜĞÜ

Yaklaşık 5 senedir ayak parmaklarıma yüzük takıyorum.O zamandan beri hazır alırdım.(Bodrum,Marmaris,kadıköy) Ama bunları,gümüş kursunda yaptım,Savaroski taşlarla süsledim.Ayaklarım hiç güzel değildir,kusura bakmayın.Yarın tatile çıkıyorum.Görüşmek üzere kendinize iyi bakın,iyi hafta sonları......

ETEK

Geçen hafta cuma pazarına gittik arkadaşımla kumaşı ordan 3 tl ye aldım .Batik deseni hoşuma gitti. Simetrik ve dikişi çok kolay ,nasıl olmuş?

9 Temmuz 2009 Perşembe

ŞALVAR

Kursa giderken dikmiştim,hala severek giyiyorum.Genel istek üzerine yayınlıyorum.Belli bir kalıbı yok.Ölçüyle diktim.38 beden için ölçüler.(dikiş payları ölçülerin içinde)Ön ve arka orta parça yekpare biçiliyor:en 48cm.boy,1.66cm,yan parça en 47cm,boy 92cm,yani bir orta parça ,ikide yan parça olmak üzere 3 parçadan oluşuyor.bel parçasının eni 20 cm boyunu belinize göre ayarlıyorsunuz.Paçaların boyu ayak bileğinize göre ayarlayın,paça yüksekliği 12cm.Ön ve arka parçaya ve yan parçaların orta kısımları 10 ar cm büzülüp dikiliyor.Kumaş ince jarse cuma pazarı ayakkabılar Aldo.Temmuz burdasında bir şalvar daha var onu da dikince paylaşacağım.

5 Temmuz 2009 Pazar

ETEK

Yaz geldi kurslar bitti,kumaşlar ortaya çıktı.Uzun zamandır kalem etek dikmek istiyordum,kumaşları karıştırken cuma pazarından 3 milyona aldığım lasteks kahverengi bu kumaşı buldum.Hemen diktim.Nasıl olmuş? Etek 3 milyon cuma pazarı,kemer kendi imalatım,ayakkabı Nine West.